Welcome to AAR Translator
Contact us
Certified translations

Auktoriserad
översättning

auktoriserad översättning från kammarkollegiet

Din partner för auktoriserad översättning

Att navigera genom krav och standarder för officiella handlingar kan vara en utmaning, men med vårt team av auktoriserade översättare är du i trygga händer. Vi är experter på auktoriserade översättningar och förstår vikten av noggrannhet och professionalitet i varje uppdrag vi åtar oss.

Behöver du översätta officiella dokument?

Myndigheter utomlands men även inom Sverige kräver i regel att översättningar av officiella handlingar ska vara auktoriserade, dvs. bestyrkta av en auktoriserad translator. Dessa handlingar kan vara personbevis, intyg/betyg, vigselbevis, köpekontrakt, polisutredningar, årsredovisningar, skilsmässodomar, examensbevis och andra officiella handlingar.

Auktoriserad översättning med lagstadgad tystnadsplikt

Titeln auktoriserad translator är skyddad i Sverige och kräver att man klarar av ett omfattande översättningsprov arrangerat av Kammarkollegiet. Med auktoriserade översättare tillgängliga i ett trettiotal språkriktningar kan vi tillgodose dina behov oavsett språkbarriärer.

bild auktoriserad översättning

Våra auktoriserade translatorer bestyrker alla auktoriserade översättningar med underskrift och med sin unika translatorsstämpel, vilket garanterar att ditt dokument uppfyller alla krav.

Viktigt att tänka på

Innan du beställer, undersök noga om ditt dokument kräver auktoriserad översättning. Kontakta relevant myndighet för att få klarhet om detta och om det även behövs en apostille. Vi på AAR Translator står redo att bistå med översättningar som uppfyller alla former av bestyrkanden, inklusive apostillering.

Auktoriserade översättare i Malmö

Letar du efter en auktoriserad översättare i Malmö? I Malmö har vi en stark närvaro med erfarna och auktoriserade översättare redo att hantera dina viktigaste dokument.

Vill du beställa en auktoriserad översättning?

Vårt mål är att underlätta för dig genom hela processen, från offert till färdig översättning. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina översättningsbehov och garanterar att varje dokument hanteras med största möjliga omsorg och professionalitet.

 

Klicka för offert eller beställning

[/vc_column][/vc_row]