Welcome to AAR Translator
Contact us
Finance

Finansiella översättningar - När mer än språket är viktigt!

Finansiella översättningar av högsta kvalitet och precision

AAR Translator

Vi översätter alla dina texter och dokument som har med finans och revision att göra – snabbt, snyggt, smidigt och korrekt. Behöver du översätta en årsredovisning, årsrapport, budget eller kanske ett bokslut? Den kvalificerade facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag har omfattande erfarenhet och kompetens inom ekonomi och ofta även gedigen ekonomisk utbildning.

Effektiv översättning med konsekvent terminologi

Det finns många sätt att uttrycka samma sak på. Därför blir vi jätteglada över referensmaterial (till exempel tidigare översättningar eller ordlistor) med de termer som ni föredrar. Vi arbetar med översättningsverktyg (CAT), vilket innebär att vi återanvänder de översättningar som vi redan gjort för ditt företag. Det säkerställer inte bara en konsekvent terminologi utan blir även mer tids- och kostnadseffektivt.

digital översättningsbyrå

Språkanpassning i befintlig layout

Många översättningar ska användas i en befintlig layout. Det är viktigt att ha i åtanke att olika språk tar olika mycket plats. Vi anpassar översättningen efter rådande utrymme, och för att hanteringen ska bli så smidig som möjligt jobbar vi gärna direkt i originalformatet.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje kund är unik och har olika översättningsbehov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar din specifika situation. Oavsett om du behöver en enstaka översättning eller en långsiktig samarbetspartner för ditt översättningsarbete, ​​så hjälper vi dig.

Konfidentialitet

Vi värnar om konfidentialiteten när det gäller dina finansiella översättningar. Våra facköversättare och team följer strikta riktlinjer för konfidentialitet och är bundna av sekretessavtal. Därför kan du vara trygg med att din information är säker hos oss och förblir skyddad under hela översättningsprocessen.

Vårt mål är att göra din vardag enklare. Genom att leverera översättningar inom ekonomi och finans av högsta kvalitet på utsatt tid.

Låt oss vara din partner när det gäller finansiella översättningar. Klicka nedan för att begära en offert eller göra en beställning, och låt oss hjälpa dig att kommunicera effektivt i den globala finansiella världen.

Klicka för offert eller beställning