Välkommen till AAR Translator
Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Vill du lägga en beställning eller genomföra en offertförfrågan? Klicka här.
Juridik

Juridik

Juridiska översättningar. När mer än språket är viktigt!

AAR Translator

När det handlar om översättning av juridiska texter måste det bara bli rätt. AAR Translator hjälper sedan tidigt sjuttiotal advokatbyråer, banker, försäkringsbolag, juridiska avdelningar, företag och privatpersoner med allt från lagtexter, försäkringar och avtal till domar, överklaganden och intyg av olika slag.

Den kvalificerade facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag ska vara väl insatt i juridisk terminologi, ha omfattande erfarenhet och kompetens inom juridik och ofta även gedigen juridisk utbildning. Dessutom ska han eller hon ha kunskap om det aktuella landets rättssystem och myndigheter.

 

Klicka för offert eller beställning

 

Dessa uppdrag utförs oftast av en auktoriserad translator, som är en skyddad yrkestitel i Sverige. En auktoriserad translator måste genomgå och klara ett mycket krävande översättningsprov i flera delar som anordnas av Kammarkollegiet som är den myndighet som ansvarar för auktorisationen av översättare. Efter godkänt prov och redbarhetskontroll erhåller översättaren auktorisation som translator. Endast fysiska personer kan få denna auktorisation. En auktoriserad translator har lagstadgad tystnadsplikt.

Behöver din översättning auktoriseras, legaliseras, förses med apostille eller bestyrkas av Notarius publicus? Vi ordnar det. Vi ser också till att översättningen motsvarar det ursprungliga dokumentet vad gäller struktur och stämplar. Vårt mål är att göra din vardag enklare. Genom att leverera juridiska översättningar av högsta kvalitet på utsatt tid.

digital juridisk översättningsbyrå