Välkommen till AAR Translator
Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Vill du lägga en beställning eller genomföra en offertförfrågan? Klicka här.
Översättning av webbplatser

Översättning av webbplatser

Webbplatsöversättning för alla typer av företag

AAR Translator erbjuder översättning av webbplatser av alla storlekar och typer, för informationssajter, webbshoppar och e-handelsplatser (både B2B och B2C). Vi arbetar vid behov direkt i ert webbverktyg och anpassar översättningen efter de sökord ni vill synas på. Oavsett om vi ska översätta en webbplats till engelska, eller något annat språk, ser vi till så att din text håller den höga språkliga kvaliteten som den förtjänar.

Specialanpassade översättningar för din målgrupp och bransch

Den kvalificerade facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag har gedigen kunskap om just din bransch och dina tjänster eller produkter. Det är en förutsättning för att vår översättning av er webbplats ska bli riktigt bra. Vi behöver veta vilken som är målgruppen, var målgruppen finns och i vilket sammanhang texten ska användas för att översättningen ska ha rätt tilltal, tonfall och stil. Det finns många sätt att uttrycka samma sak på.

Översättningar som passar din layout

I många fall behöver översättningar integreras i en befintlig layout. Därför är det viktigt att ha i åtanke att olika språk tar olika mycket plats. Vi anpassar alltid översättningen efter rådande utrymme, och för att hanteringen ska bli så smidig som möjligt jobbar vi gärna direkt i originalformatet.

Vårt mål är att göra din vardag enklare genom att leverera en webbplatsöversättning av högsta kvalitet på utsatt tid för att säkerställa att slutprodukten blir tydlig och tilltalande för besökaren.

[/vc_column][/vc_row]