Välkommen till AAR Translator
Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Vill du lägga en beställning eller genomföra en offertförfrågan? Klicka här.
Teknik

Teknik

Tekniska översättningar. När mer än språket är viktigt!

AAR Translator

Oavsett vilket tekniskt område du är verksam inom dyker det säkert då och då upp texter som behöver översättas. Vi på AAR Translator hjälper sedan tidigt sjuttiotal våra kunder med översättning av allt från tekniska manualer, tekniska bruksanvisningar och webbplatser till produktbeskrivningar, driftinstruktioner och föreskrifter av olika slag.

tekniska översättningarIfall du arbetar inom en väldigt smal nisch kanske vi inte har en översättare som är specialist inom just det området. Men då har vi någon med gedigen bakgrund och erfarenhet inom ett närliggande område.

Vi vill gärna veta vilken som är målgruppen, var målgruppen finns och i vilket sammanhang texten ska användas för att översättningen ska ha rätt tilltal, tonfall och stil. Det finns många sätt att uttrycka samma sak på. Därför blir vi jätteglada över referensmaterial (till exempel tidigare översättningar eller ordlistor) med de termer som du och dina kolleger föredrar.

Vi arbetar med översättningsverktyg (CAT), vilket innebär att vi återanvänder de översättningar som vi redan gjort för ditt företag. Det säkerställer inte bara en konsekvent terminologi utan blir även mer tids- och kostnadseffektivt. De allra största vinningarna med att arbeta med översättningsminnen kan göras inom just tekniska översättningar, till exempel tekniska manualer och bruksanvisningar, vilka ofta innehåller upprepningar. Vårt mål är att göra din vardag enklare. Genom att leverera tekniska översättningar av högsta kvalitet på utsatt tid.

OffertförfråganBeställning

Fält markerade med * är obligatoriska.

Välj de språk och tjänster som önskas.

Från språk

 

Översättning
Till språk

 

Granskning och korrigering
Önskat leveransdatum


 

Auktorisering

Bifoga filer

Du kan bifoga upp till 5 filer.