Välkommen till AAR Translator
Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Vill du lägga en beställning eller genomföra en offertförfrågan? Klicka här.
[recaptcha]

IT och Webbsida

IT

Översättning av IT-texter & webbsidor. När mer än språket är viktigt!

AAR Translator

IT är ett stort och brett område som genererar många olika sorters texter. AAR Translator översätter allt från programvara, riktlinjer och dokumentation till appar, manualer och webbsidor. Vi arbetar gärna direkt i det aktuella verktyget och anpassar översättningen efter sök- och nyckelorden. Den kvalificerade facköversättare som vi väljer för ditt uppdrag har en bakgrund i och gedigen kunskap om just din bransch och dina tjänster eller produkter. Det är en förutsättning för att översättningen ska bli riktigt bra. Vi behöver veta vilken som är målgruppen, var målgruppen finns och i vilket sammanhang texten ska användas för att översättningen ska ha rätt tilltal, tonfall och stil. Det finns många sätt att uttrycka samma sak på.

översätta webbsida flera språkDärför blir vi jätteglada över referensmaterial (till exempel tidigare översättningar eller ordlistor) med de termer som du och dina kolleger föredrar. Vi arbetar med översättningsverktyg (CAT), vilket innebär att vi återanvänder de översättningar som vi redan gjort för ditt företag. Det säkerställer inte bara en konsekvent terminologi utan blir även mer tids- och kostnadseffektivt.

Många översättningar ska användas i en befintlig layout. Det är viktigt att ha i åtanke att olika språk tar olika mycket plats. Vi anpassar översättningen efter rådande utrymme, och för att hanteringen ska bli så smidig som möjligt jobbar vi gärna direkt i originalformatet. Vårt mål är att göra din vardag enklare. Genom att leverera it-översättningar av högsta kvalitet på utsatt tid.

OffertförfråganBeställning

Fält markerade med * är obligatoriska.

Välj de språk och tjänster som önskas.

Från språk

 

Översättning
Till språk

 

Granskning och korrigering
Önskat leveransdatum


 

Auktorisering

Bifoga filer

Du kan bifoga upp till 5 filer.