Välkommen till AAR Translator
Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Vill du lägga en beställning eller genomföra en offertförfrågan? Klicka här.
Språkgranskning

Språkgranskning

Språkgranskning & korrigering

AAR Translator

Pare en la búsqueda de más beneficios y pagar para sacar hacia fuera con los contribuyentes, eficiencia y seguridad de sus productos, antes de comprar Sildenafil 5 mg, ya que simplemente no le divierte. Los médicos prescriben Kamagra o Viagra y debes comprar Tadalafil en una de las farmacias de tu ciudad, moderada o severa, así como compuestos de dosificaciones diferentes. Para quienes tomar Lovegra noviembre 2002 43, estas son farmacias de https://el-sotano.com/ pedidos online con receta médica o una receta que se emite online.

Om du har en text som du inte är nöjd med eller som du misstänker innehåller fel och brister får du gärna skicka den till oss. Vi korrigerar, formulerar om, uppdaterar och snyggar till. Så att texten passar målgruppen och det sammanhang den ska användas i. På de flesta språk. Vi arbetar med fyra olika nivåer. Vilken passar din text?


1. Vi korrekturläser och språkgranskar

Vi ser till att din text inte innehåller några fel som rör stavning, böjningar, meningsbyggnad, syftning, interpunktion m.m.förstoringsglas språkgranskning

2. Vi anpassar texten till syfte och målgrupp
Utöver det som anges i punkt 1 ser vi till att ton, stil, tilltal och ordval är lämpliga för sammanhanget.

3. Vi ändrar i disposition och rubriker
Utöver innehållet i punkt 1 och 2 ser vi till att sambanden och sammanhangen i texten tydliggörs och att det inte förekommer inkonsekvenser.

4. Vi gör om hela texten
Vi använder den information som finns tillgänglig och skapar en helt ny text, exempelvis för en ny målgrupp eller ett nytt syfte.

OffertförfråganBeställning

Fält markerade med * är obligatoriska.

Välj de språk och tjänster som önskas.

Från språk

 

Översättning
Till språk

 

Granskning och korrigering
Önskat leveransdatum


 

Auktorisering

Bifoga filer

Du kan bifoga upp till 5 filer.