Välkommen till AAR Translator
Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Vill du lägga en beställning eller genomföra en offertförfrågan? Klicka här.
Medicin

Medicinsk översättning. När mer än språket är viktigt!

Medicinsk översättning av hög kvalitet

AAR Translator

Eftersom våra kunder, uppdragsgivare och ramavtal genom åren har gjort oss till experter på medicinska översättningar har vi under lång tid haft kontor på Medicon Village. På denna innovativa och expansiva arena har vår kunskap och kompetens inom medicin bidragit till att skapa värden för människors hälsa och bättre liv. Oavsett språk! Du är expert inom ditt medicinska område.

medicinska översättningar äppleOch vi är experter på att se till att dina texter motsvarar din kompetens, trovärdighet och kunskap på engelska. Eller vilket språk det nu gäller.

Textgranskning och anpassade översättningar

Vi är i första hand en översättningsbyrå, men våra erfarna språkspecialister granskar och korrigerar också befintliga texter. Använd oss gärna för att skapa konsekventa och tydliga budskap som verkligen når fram till kunderna, oavsett vilket språk de talar eller vilken kultur de lever i. Vår höga kvalitet är en förutsättning, liksom att vi anpassar varje översättning efter målgruppen och sammanhanget. Oavsett om du vänder dig till patienter, läkare, investerare eller säljare. B2B eller B2C.

Medicinska översättningar ligger oss varmt om hjärtat

Vi översätter allt från webbtexter och labbrapporter till bipacksedlar, produktblad, presentationsmaterial och analyser. Medicinska översättningar ligger oss varmt om hjärtat. Det är så mycket som står på spel när det gäller att översätta medicintext och medicinska termer. Minsta lilla förkortning måste stämma överens med originalet eftersom små fel i översättningen kan få stora konsekvenser, dels i form av mänskligt lidande och dels ekonomiskt.

Vi arbetar ständigt med vetskapen att det helt enkelt måste bli rätt, hela vägen. Vi anlitar till exempel bara specialiserade medicinöversättare och granskare som nagelfar översättningen en extra gång. Så att du kan känna dig trygg. Det är ett arbetssätt som i längden sparar både dig och oss pengar.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om oss, våra medicinska översättningar och hur vi arbetar. Alternativt kan du använda länken nedan för att begära en offert eller göra en beställning.

Klicka för offert eller beställning

[/vc_column][/vc_row]